Women's Core Charge Highwaist Rib Tights - ID: A106185

CraftWomen's Core Charge Highwaist Rib Tights

Size guide More info

More about Women's Core Charge Highwaist Rib Tights from Craft

Women's Core Charge Highwaist Rib Tights from Craft are a paif of workout trousers for women that is suitable for running.
 • Peached polyester and elastane jersey with great pullback
 • High waist
 • Wide waistband
 • Rib details at waist and bottom of back leg
 • Fabric 1: 72% Polyester, 28% Elastane. Fabric 2: 77% Polyester, 11% Polyester 12% Elastane
Specifications for Women's Core Charge Highwaist Rib Tights:
Leg length: Full Length
Main material: Polyester
Sustainability: Contains recycled materials
Stretch: Yes
Clothing for running, bike and cross-country skiing. Swedish Craft is a producer of high quality functional sports apparel at reasonable prices. Founder Anders Bengtsson started out with making clothes that wicks away moisture - for a perfect microclimate.

More from Craft

Show all Training Pants

 • Environment info

  Blank

  "När vi får tillbaka underkläder som är 25 år och de ser nästan nya ut känns det som vi lyckats. Det är ett stort socialt ansvar att göra produkter som håller."


  Jonas Petersson, VD, Craft

  Miljö: Jobbar med kemisk lista mot REACH. Har slutat med silverjonsbehandlingar och antiluktbehandlingar efter debatterna som varit kring det. 

  Återvinning: Vissa plagg är tillverkade av återvunnen polyester, och diskussion pågår om att göra det på fler kläder och att kunna komma igång med återvinning av de egna produkterna. Tillverkar kläder i polyester för att det är hållbart och resurseffektivt i ett längre perspektiv.

  Djur: Merinoullen är mulseing-fri och dunet certifierat inte från levandeplockade höns. 

  Etik: Har lokala kontor i vissa av de länder där produktionen ligger och samarbetar lokalt för bra arbetsvillkor och löner. Vill utveckla tillverkningsindustrin och utbilda för att driva den industriella utvecklingen framåt i länderna där plaggen tillverkas. 
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Close!