Weekend deal - 25% off Gridarmor!   

Lotta Long Skirt - ID: A050551

SkhoopLotta Long Skirt

More info

More about Lotta Long Skirt from Skhoop

Lotta Long Skirt is a patterned Skhhop skirt with drawstring in the waist to convert it into a halter neck top.Zippe Zipper in waist and two hand pockets in front.

100% cotton
Specifications for Lotta Long Skirt:
Length: Knee-length (below knee)
Material: Cotton
Model: Straight
Waterproof: No
Belt holder: No
Water resistant: No
Lining: Unlined
Number of pockets: 2
Windproof: No
Stretch: No
Skhoop make trendy sporty clothes in bright colours with lot's of function and design. All clothes are designed in Åre. Thumbs up for that!

More from Skhoop

Show all Skirts

 • Environment info

  Blank

  "Vi jobbar så mycket och så långt vi kan i det tysta. Det är jätteviktigt med miljön och vi märker att det är många av våra kunder som tycker det. Fler och fler kommer bli medvetna om det. Det är jättehäftigt!"


  Sissi Kewenter, Design & produktion, SKHOOP

  Miljö: Har inga farliga färgämnen i kläderna. Kollar tygerna mot REACH, EU:s nya kemikalielagstiftning om vilka ämnen tygerna får innehålla. De som testats hittills är godkända. Är med i REPA. 
   
  Återvinning: På kontoret källsorterar man och de flesta går till jobbet.
   
  Djur: Dunet plockas bara från fåglar där hela fågeln används och fjädrarna är en biprodukt. Mulesing-fri merinoull. 
   
  Etik: Jobbar mycket med Kina där det finns ett långt kontrakt. ”Vi skulle aldrig acceptera barnarbete. I Kina är det annorlunda, där kan en 15-åring jobba i fabrikerna. När vi träffar en ny leverantör frågar vi alltid om miljö och villkoren på fabrikerna. Fabriker där det jobbar barn, eller där arbetarna sov på golvet skulle vi aldrig tolerera,” Sissi Kewenter
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Close!