Melde dich für unseren Newsletter an und bleibe top informiert über aktuelle Deals und Aktionen! Registriere dich hier.

Thule

Thule erleichtert es dir deine Ausrüstung sicher, einfach und mit Stil zu transportieren, damit du ein uneingeschränkt aktives Leben führen kannst. Und vom Wert eines aktiven Lebens – sei es in der Stadt oder in der Natur – sind wir fest überzeugt.

Beliebte Kategorien

329 Treffer
Chariot Cab2 CypresGreen Thule
Thule
Chariot Cab2 CypresGreen
Outnorth Price
price979 €
Chariot Cross2 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross2 ALASKA
Outnorth Price
price891 €
VeloSpace XT 2 Bikes Thule
Thule
VeloSpace XT 2 Bikes
Outnorth Price
price699 €
Xpress 2 Bikes Thule
Thule
Xpress 2 Bikes
Outnorth Price
price89 €
Chariot Padding 1 Thule
Thule
Chariot Padding 1
Outnorth Price
price55,89 €
Chariot Cross1 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross1 ALASKA
Outnorth Price
price797 €
Courier 2 Blue Thule
Thule
Courier 2 Blue
Outnorth Price
price549 €
Chariot Jog Kit 2 Thule
Thule
Chariot Jog Kit 2
Outnorth Price
price134,90 €
Compression Cube Set White Thule
Thule
Compression Cube Set White
price41,90 €
Chariot Sport2 BLACK/BLACK FRAME Thule
Thule
Chariot Sport2 BLACK/BLACK FRAME
Outnorth Price
price1.188 €
Cargo Rack 2 Thule
Thule
Cargo Rack 2
Outnorth Price
price85,89 €
Infant Sling Thule
Thule
Infant Sling
Outnorth Price
price90,90 €
Axle Mount ezHitch™ Cup Thule
Thule
Axle Mount ezHitch™ Cup
price23,90 €
Thule Chasm 40L Olivine Green Thule
Thule
Chasm 40L Olivine Green
price132,90 €
Axle Mount ezHitch Cup with Quick Release Skewer Thule
Thule
Axle Mount ezHitch Cup with Quick Release Skewer
Outnorth Price
price36,90 €
Jogging Brake Kit Thule
Thule
Jogging Brake Kit
Outnorth Price
price90,90 €
Chariot Jog Kit 1 Thule
Thule
Chariot Jog Kit 1
Outnorth Price
price122,90 €
Courier Dog Trailer Kit Thule
Thule
Courier Dog Trailer Kit
price96,90 €
Thule Yepp Maxi Raincover OneColour Thule
Thule
Yepp Maxi Raincover OneColour
price17,90 €
Thule Chasm 26L Pond Green Thule
Thule
Chasm 26L Pond Green
price123,90 €
Chariot Sport1 BLACK/BLACK FRAME Thule
Thule
Chariot Sport1 BLACK/BLACK FRAME
Outnorth Price
price1.079 €
Shimano Internal Hub Adapt Thule
Thule
Shimano Internal Hub Adapt
price28,90 €
Thule Chasm 40L Pond Green Thule
Thule
Chasm 40L Pond Green
price132,90 €
Internal Hub Hitch Adapter SRAM Thule
Thule
Internal Hub Hitch Adapter SRAM
Outnorth Price
price26,91 €

Thule hjälper dig att transportera allt som är viktigt för dig på ett enkelt och säkert sätt, utan att tumma på stil och design. Thule är ett varumärke för alla som älskar att leva ett aktivt liv – oavsett om du bor i stadsmiljö eller ute i naturen. Ett mer aktivt liv leder till bättre hälsa, bättre humör och mer respekt för ens omgivning. Produkter från Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Produkter från Thule för aktiva personer

Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Thule som gör det lättare att ta med sig det som är viktigt för aktiva personer. Vi har bland annat följande produkter från Thule:

  • Cykelhållare
  • Skidräcken
  • Barnvagnar för jogging och längdskidåkning
  • Cykelvagnar
  • Ryggsäckar

Alla Thules produkter har kvalitet och design som gemensamma nämnare. Lever du ett aktivt liv och letar efter en snygg ryggsäck eller ett säkert sätt att fästa din sportutrustning på bilen är Thule rätt varumärke för dig.

Ta med cykeln på semestern med en cykelhållare Thule

Vill du utforska vildmarken på cykel men bor mitt i stan? Med en praktisk från Thule kan du ta med din och familjens cyklar när ni åker ut till sommarstugan eller ut till närmsta skogsområde. I Thules sortiment finns cykelhållare för allt från två upp till fyra cyklar så att barnfamiljer kan ta med alla cyklar på sina äventyr i det vilda.

Även du som har en cykel som är svår att fästa på traditionella cykelhållare, som fatbikes, BMX cyklar, damcyklar eller downhillcyklar, kan hitta en hållare som passar. Fäst cykelhållaren baktill på bil, släp eller husbil och ta med cyklarna på semestern, enkelt och säkert.

Skidräcken och surfbrädehållare till bilen

Större utrustning som surfbrädor och skidor är ofta bäst att transportera på bilens tak. Thules biltillbehör gör det lättare att ta med sig allt som behövs på skidresan eller bilresan ner till stränderna i södra Europa. Här hittar du till exempel slimmade skidhållare som håller upp till sex par skidor eller tre . Här finns även vadderade surfbrädehållare som möjliggör skonsam transport av surfbrädor.

Cykeltillbehör av högsta kvalitet

Är cykeln ditt primära fordon kan det vara praktiskt att köpa tillbehör som gör ditt aktiva liv enklare och mer praktiskt. Våra vattentäta och rymliga cykelväskor ger dig möjligheten att transportera allt från matvaror till jobbdatorn på sidan av cykeln. Fäst din smartphone på styret och använd mobilen som GPS med . Har du barn som vill följa med på cykelturen? I vårt sortiment finns allt för aktiva föräldrar.

Aktiv med barn? Thule har allt du behöver

Oavsett om du vill ta med småbarn på cykeln eller i en cykelvagn kan du hitta högkvalitativa alternativ från Thule. De många alternativen inkluderar bland annat säkra och bekväma sitsar för barnen som monteras baktill på cykeln samt cykelvagnar. Thules vagnar fästes enkelt på cykeln men går lika bra att använda för jogging, promenader eller längdskidåkning, med rätt tillbehör.

Är du väldigt aktiv och är ofta ute och motionerar är en barnvagn som passar din livsstil en riktigt bra investering. Många av Thules barnvagnar har justerbar fjädring, handbroms för extra säkerhet samt förvaringsmöjligheter så att du kan ta med skötväska eller varor från matbutiken i vagnen.

Snygga och praktiska ryggsäckar från Thule

Som en aktiv person vet du hur viktigt det är att ha en bra . Ryggsäcken du tar med på dina äventyr i det vilda behöver vara rymlig, slitstark och framförallt bekväm. Men du vill förmodligen också att din ryggsäck är snygg och passar din personliga stil. I Thules sortiment hittar du ett stort utbud av riktigt snygga ryggsäckar i varierande storlekar.

Här finns till och med ryggsäckar för dig som vill ta med dig dator, headset, och objektiv. Välj mellan mindre dagsryggsäckar med plats för jobbdatorn till extremt rymliga modeller som kan hålla en hel veckas packning. Här kan du hitta ryggsäckar för dagligt bruk, väskor för DSLR-kameror och modeller som kan ersätta när du är ute och reser.

Thule – För ett aktivt liv

Med Thule blir ditt aktiva liv både enklare och snyggare. Ta med dig cykeln eller hela familjens skidor på bilresan, packa för weekendresan i en snygg ryggsäck eller ersätt barnvagnen med en cykelvagn. Thule ger dig som lever ett aktivt liv praktiska lösningar till traditionella alternativ. Och allt detta utan att tumma på designen.

Vatten- och vintersportentusiaster, aktiva föräldrar eller du som hellre tar cykeln än bilen kan alla hitta det som behövs i vårt sortiment av Thule produkter. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut med högkvalitativa och snygga produkter.

Registriere dich für unseren Newsletter

Melde dich für unseren Newsletter an und bleibe top informiert über aktuelle Deals und Aktionen!