The best of Scandinavian Outdoor

Fri fragt over 499 kr

Gratis ombytning

30 dages returret

Klimakompenseret fragt

Kero Kniven

Kero Kniven

Det svenske selskab Kero har en lang og solid historie. Yrjö Kero grundlagde virksomheden i 1929 sammen med Karl Wälivaara. Virksomhedens motto er at tilbyde unikke håndværksprodukter fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet.
2 resultater
Kero Kniven Horn Steel Fire Starter With Canned Opener & Knife NoColour Kero Kniven
Kero Kniven
Horn Steel Fire Starter With Canned Opener & Knife NoColour
price159 kr
Kero Kniven Leather Bag For Kettle Beige Kero Kniven
Kero Kniven
Leather Bag For Kettle Beige
price379 kr

På Outnorth samlar vi det bästa för vildmark och friluftsliv. Vi väljer produkter och varumärken med omsorg för att du ska känna dig helt trygg när du handlar hos oss.

I sortimentet finns knivar från Kero vars ambition är att erbjuda unika hantverksprodukter av hög kvalitet i naturmaterial. Är det viktigt för dig att din kniv har en gedigen historia med ursprung i äkta hantverk ska du utan tvekan välja Kero. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment knivar för alla tillfällen.

Knivar för alla tillfällen

I sortimentet från Kero finns ett flertal knivar för olika behov. Svampkniven Zebra har ett skaft av laminat och ett blad av kolstål. Denna kniv är den ultimata partnern när du är i skogen på jakt efter svamp. Zebra har en rejäl borste i änden vilket gör att du enkelt kan rengöra svampen från den värsta smutsen innan du tar med den hem.

Skötselråd

Knivar gjorda av kol- och laminatstål får inte diskas i diskmaskin då det tuffa maskindiskmedlet kan skada bladet. Torka istället av bladet och smörj in det med olja för att bevara bladet så fint som möjligt då det annars lätt rostar, kolstålsknivar blir mer tåliga med tiden mot rost. När bladet tappar sin skärpa och behöver vässas använd dig av fin brynsten eller diamantbryne.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev i dag og få information om tilbud, produktnyheder, guides og meget mere.

Kundeservice