The best of Scandinavian Outdoor

Fri fragt over 499 kr

Gratis ombytning

30 dages returret

Klimakompenseret fragt

Thule

Thule hjælper dig med sikkert og let at transportere alt det, der betyder noget for dig, og med stil, så du frit kan leve dit aktive liv. Vi tror på værdien i et aktivt liv – uanset om du er i byen eller i naturen. Thule tilbyder et bredt sortiment af smarte holdere for sportsudstyr. Med andre ord, det er det mærke man skal henvende sig til for rigtig gode løsninger, når du har brug for at transportere dine cykler, kanoer, ski og andet udstyr.

Populære kategorier

333 resultater
Xpress 2 Bikes Thule
Thule
Xpress 2 Bikes
Outnorth Price
price672 kr
Euroway G2 2 Bikes 13-pin Black Thule
Thule
Euroway G2 2 Bikes 13-pin Black
Outnorth Price
price2 999 kr
Coaster 2 Xt Bike Trailer+Stroll Mallard Green Thule
Thule
Coaster 2 Xt Bike Trailer+Stroll Mallard Green
Outnorth Price
price2 549 kr
Chariot Cross2 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross2 ALASKA
Outnorth Price
price6 799 kr
Axle Mount ezHitch™ Cup Thule
Thule
Axle Mount ezHitch™ Cup
price179 kr
Light Board Thule
Thule
Light Board
Outnorth Price
price599 kr
Chariot Jog Kit 2 Thule
Thule
Chariot Jog Kit 2
Outnorth Price
price1 099 kr
Shield Pannier 13L Pair Black Thule
Thule
Shield Pannier 13L Pair Black
Outnorth Price
price682 kr
Rain Cover - Coaster/Cadence Thule
Thule
Rain Cover - Coaster/Cadence
Outnorth Price
price396 kr
Coaster Xt Bike Trailer+Stroll BLACK Thule
Thule
Coaster Xt Bike Trailer+Stroll BLACK
Outnorth Price
price2 699 kr
Landmark 40L Women's Majolica Blue Thule
Thule
Landmark 40L Women's Majolica Blue
price1 189 kr
Tour Rack Thule
Thule
Tour Rack
Outnorth Price
price639 kr
Front Wheel Holder SILVER/BLACK Thule
Thule
Front Wheel Holder SILVER/BLACK
Outnorth Price
price577 kr
EasyFold XT Carrying Bag 2 Thule
Thule
EasyFold XT Carrying Bag 2
price359 kr
Easyfold Xt 2b 13pin Thule
Thule
Easyfold Xt 2b 13pin
Outnorth Price
price5 799 kr
Compression Cube Set White Thule
Thule
Compression Cube Set White
price319 kr
Compression Packing Cube Medium White Thule
Thule
Compression Packing Cube Medium White
price189 kr
Shimano Internal Hub Adapt Thule
Thule
Shimano Internal Hub Adapt
price219 kr
Chariot Cab2 CypresGreen Thule
Thule
Chariot Cab2 CypresGreen
Outnorth Price
price7 819 kr
Courier 2 Blue Thule
Thule
Courier 2 Blue
Outnorth Price
price3 999 kr
Syntace Thru Axle M12 x 1.0 Thule
Thule
Syntace Thru Axle M12 x 1.0
price529 kr
2
Internal Hub Hitch Adapter SRAM Spectro Thule
Thule
Internal Hub Hitch Adapter SRAM Spectro
Outnorth Price
price200 kr
Chariot Cross1 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross1 ALASKA
Outnorth Price
price5 957 kr
Thule Chasm Rolling Duffel 110L Black Thule
Thule
Chasm Rolling Duffel 110L Black
price2 459 kr

Thule hjälper dig att transportera allt som är viktigt för dig på ett enkelt och säkert sätt, utan att tumma på stil och design. Thule är ett varumärke för alla som älskar att leva ett aktivt liv – oavsett om du bor i stadsmiljö eller ute i naturen. Ett mer aktivt liv leder till bättre hälsa, bättre humör och mer respekt för ens omgivning. Produkter från Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Produkter från Thule för aktiva personer

Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Thule som gör det lättare att ta med sig det som är viktigt för aktiva personer. Vi har bland annat följande produkter från Thule:

  • Cykelhållare
  • Skidräcken
  • Barnvagnar för jogging och längdskidåkning
  • Cykelvagnar
  • Ryggsäckar

Alla Thules produkter har kvalitet och design som gemensamma nämnare. Lever du ett aktivt liv och letar efter en snygg ryggsäck eller ett säkert sätt att fästa din sportutrustning på bilen är Thule rätt varumärke för dig.

Ta med cykeln på semestern med en cykelhållare Thule

Vill du utforska vildmarken på cykel men bor mitt i stan? Med en praktisk från Thule kan du ta med din och familjens cyklar när ni åker ut till sommarstugan eller ut till närmsta skogsområde. I Thules sortiment finns cykelhållare för allt från två upp till fyra cyklar så att barnfamiljer kan ta med alla cyklar på sina äventyr i det vilda.

Även du som har en cykel som är svår att fästa på traditionella cykelhållare, som fatbikes, BMX cyklar, damcyklar eller downhillcyklar, kan hitta en hållare som passar. Fäst cykelhållaren baktill på bil, släp eller husbil och ta med cyklarna på semestern, enkelt och säkert.

Skidräcken och surfbrädehållare till bilen

Större utrustning som surfbrädor och skidor är ofta bäst att transportera på bilens tak. Thules biltillbehör gör det lättare att ta med sig allt som behövs på skidresan eller bilresan ner till stränderna i södra Europa. Här hittar du till exempel slimmade skidhållare som håller upp till sex par skidor eller tre . Här finns även vadderade surfbrädehållare som möjliggör skonsam transport av surfbrädor.

Cykeltillbehör av högsta kvalitet

Är cykeln ditt primära fordon kan det vara praktiskt att köpa tillbehör som gör ditt aktiva liv enklare och mer praktiskt. Våra vattentäta och rymliga cykelväskor ger dig möjligheten att transportera allt från matvaror till jobbdatorn på sidan av cykeln. Fäst din smartphone på styret och använd mobilen som GPS med . Har du barn som vill följa med på cykelturen? I vårt sortiment finns allt för aktiva föräldrar.

Aktiv med barn? Thule har allt du behöver

Oavsett om du vill ta med småbarn på cykeln eller i en cykelvagn kan du hitta högkvalitativa alternativ från Thule. De många alternativen inkluderar bland annat säkra och bekväma sitsar för barnen som monteras baktill på cykeln samt cykelvagnar. Thules vagnar fästes enkelt på cykeln men går lika bra att använda för jogging, promenader eller längdskidåkning, med rätt tillbehör.

Är du väldigt aktiv och är ofta ute och motionerar är en barnvagn som passar din livsstil en riktigt bra investering. Många av Thules barnvagnar har justerbar fjädring, handbroms för extra säkerhet samt förvaringsmöjligheter så att du kan ta med skötväska eller varor från matbutiken i vagnen.

Snygga och praktiska ryggsäckar från Thule

Som en aktiv person vet du hur viktigt det är att ha en bra . Ryggsäcken du tar med på dina äventyr i det vilda behöver vara rymlig, slitstark och framförallt bekväm. Men du vill förmodligen också att din ryggsäck är snygg och passar din personliga stil. I Thules sortiment hittar du ett stort utbud av riktigt snygga ryggsäckar i varierande storlekar.

Här finns till och med ryggsäckar för dig som vill ta med dig dator, headset, och objektiv. Välj mellan mindre dagsryggsäckar med plats för jobbdatorn till extremt rymliga modeller som kan hålla en hel veckas packning. Här kan du hitta ryggsäckar för dagligt bruk, väskor för DSLR-kameror och modeller som kan ersätta när du är ute och reser.

Thule – För ett aktivt liv

Med Thule blir ditt aktiva liv både enklare och snyggare. Ta med dig cykeln eller hela familjens skidor på bilresan, packa för weekendresan i en snygg ryggsäck eller ersätt barnvagnen med en cykelvagn. Thule ger dig som lever ett aktivt liv praktiska lösningar till traditionella alternativ. Och allt detta utan att tumma på designen.

Vatten- och vintersportentusiaster, aktiva föräldrar eller du som hellre tar cykeln än bilen kan alla hitta det som behövs i vårt sortiment av Thule produkter. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut med högkvalitativa och snygga produkter.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev i dag og få information om tilbud, produktnyheder, guides og meget mere.