Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*

Jopa 35% alennusta treenialessamme

Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst Garmin
Garmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst
Garmin
120-8819
120-8819

GarminGarmin Fenix 6S Pro Solar Amethyst

price832,19 €
Koko42MM
Vain muutama jäljellä. Tilaa pian
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa

Tuotteen kuvaus

Fenix 6s Pro Solar är en lite mindre multisportklocka från Garmin som har en lins för solenergiladdning med Power Glass-glas och anpassningsbara strömhanteringslägen som gör att den kan vara påslagen och förbli driftklar i flera veckor.
  • Boettstorlek: 42MM
  • Silikonarmband på 20 mm ingår. Passar handleder med följande omkrets:  108-182 mm

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.


OFFPISTÅKNING
Ha full koll då du åker skidor. Den här förinlästa profilen kan särskilja skidåkning och klättring. Den visar automatiskt värden som är specifika för antingen klättring uppför eller nedförsåkning.


LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK
När den paras ihop med pulsbandet HRM-Pro™(säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under längdskidåkningspass.


MTB-DYNAMIK
Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.


SURFFUNKTIONER
Gör dig redo att fånga vågorna. fēnix® 6S Pro Solar fungerar med Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg när du framför en Surfline®-kamera, så att du kan titta på dem senare och se hur det gick.


ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™.


PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Få pulsdata1 med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.


ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.


ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE
Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.


DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS
Om du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer för dina löp- och cykelpass baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus.


SOLENERGILADDAT BATTERI
Få upp till 9 dagar av batteritid när du är inomhus och 10,5 dagar med solenergiladdning4 i smartwatchläge. I GPS-läge får du 25 timmar inomhus och 28 timmar med solenergiladdning5.


PACEPRO™
En av de första i sitt slag. PacePro-funktionen som hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.


GOLFBANOR
Fullfägs CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.


VÄTSKEKONTROLL
Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.


PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik1, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.


POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.


AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få en fullständig sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri2 och andningsdata. Se allt på en särskild widget som även visar din träningsbelastning och annan information.


HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR
Använd appen Garmin Connect™ för att få koll på din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med få information på handleden med widgeten Menscykelregistrering och Graviditetskalender.


CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.


STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.


ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.


PULSE OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.


ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.


EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, varar i flera veckor.


TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera dig fram under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.


ROUND-TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill köra och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna.


TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.


ACKLIMATISERING
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri2, puls1 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.


SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.


GARMIN PAY
Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du inte känner dig säker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering3 din plats till nödkontakterna.


CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.
Tuotenumero:
A074227 AMETHONESI
|
P120-8819
|
120-8819

Ominaisuudet

Tavarantoimittajan tuotenimike: fenix 6s Pro Solar Amethyst w/Shale band
Tavarantoimittajan värinimike: Amethyst w/Shale band
Vesisuojaus: 10 ATM
Optinen sykemittari: Kyllä
GPS: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Korkeusmittari: Kyllä
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Koko: 42MM
Paino: 61 g
Mitat (P x L x K): 42.0 x 42.0 x 14.2 mm
Ranteen ympärysmitta: 108 mm

Garmin

Arvostelut
(10)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

TietosuojakäytäntöEvästeet