Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black
Garmin Forerunner 255s Music Offwhite
Black
Garmin Forerunner 255s Music Black
010-02641-32
Garmin
164-9228
164-9228

Garmin
Garmin Forerunner 255s Music Black

price418,90 €
KokoOneSize
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Forerunner 255s Music är en multifunktionell smartwatch från Garmin som hjälper dig att träna och återhämta dig smartare med träningsstatus, multiband-GPS och dagliga föreslagna träningspass som anpassar sig efter dina prestationer och mål. Med upp till 14 dagars batteritid i smartwatchläge kan du få en komplett bild av ditt välbefinnande – från sömn till träning – oavsett om du cyklar, springer, förbereder dig för ett triathlon eller något annat med mer än 30 aktivitetsprofiler.

MUSIK PÅ HANDLEDEN
Du kan hämta upp till 500 låtar och spellistor från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

REDO FÖR LÅNGA LOPP
Få en oavbruten bild av din dagliga hälsa och nattsömn med upp till 12 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 26 timmar i GPS-läge.

(NÄSTAN) LIKA LÄTT SOM EN FJÄDER
Med sin slimmade design och endast 39 gram glömmer du nästan att du bär en Forerunner® 255S Music – även när du sover.

SVETTÅLIGA MATERIAL
Med lättanvända knappar och ett silikonband är denna smartklocka redo att användas – och slitas – med tåligt Corning® Gorilla®-glas 3.


MORGONRAPPORT
Få en rapport över hur du har sovit så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status och en väderprognos. Du kan till och med anpassa rapporten så att den visar vad du vill se.


HRV-STATUS
Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, återhämtning och träningsresultat genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.


INBYGGDA SPORTAPPAR
Ta del av över 30 olika inbyggda aktiviteter, inklusive triathlon och simning i öppet vatten – nya profiler i Forerunner 255-serien. Under tävlingar och brick-träningspass kan du byta aktivitet med en knapptryckning.


TÄVLINGSWIDGET
Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation.


DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS
Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din Garmin Connect™-kalender.


GARMIN COACH
Kostnadsfria, anpassningsbara träningsprogram omfattar program för 5 km, 10 km och halvmaraton, med vägledning från expertcoacher som anpassar sig till dig och dina mål.


LÖPKRAFT
När du använder en Running Dynamics Pod eller pulsmätaren HRM-Pro™, få du kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer, så att du kan anpassa din ansträngning.


ÅTERHÄMTNINGSTID
Ha koll på hur lång återhämtningstid som behövs före nästa högintensiva träningspass baserat på din senaste träning samt allmän stress, sömn och dagliga aktiviteter utöver träning.


PACEPRO™
Vill du ha hjälp att planera din tävlingsstrategi? Den här funktionen ger dig GPS-baserad tempovägledning för en utvald bana eller distans så att du kan anpassa ansträngningen efter det som väntar.


TRÄNINGSSTATUS
Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du en enkel inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.


INTENSIV BELASTNING
Se din träningshistorik och jämför intensiteten i dina senaste träningspass med det optimala intervallet för att förbättra din kondition.


TRÄNINGSEFFEKT
Se hur dina träningspass påverkar din uthållighet, fart och kraft med aerobisk och anaerob träningseffekt feedback.


PRESTATIONSFÖRHÅLLANDE
Få en analys av tempo och puls medan du springer för att få en utvärdering i realtid av din aktuella förmåga att prestera.


LÖPDYNAMIK
När du använder en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro-pulsmätare mäter Forerunner 255S Music-klockan avgörande löpdata till exempel kadens, steglängd, markkontakttid och balans med mera – samtidigt som du jämför dig med andra i appen Garmin Connect.


BANOR
Skapa eller hitta befintliga banor i Garmin Connect-appen så att du aldrig får slut på platser att springa på. Du kan också planera dem på andra plattformar som Strava och Komoot och sedan automatiskt synkronisera dem med Forerunner.


FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT
Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp. Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.


CROSSTRAINING
Träna varierat med olika typer av träning. Kostnadsfria HIIT-, styrke-, konditions-, yoga- och pilatespass finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass från Garmin Connect-appen.


PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Klockan mäter hela tiden puls med vår senaste generations pulsmätare och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.


ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.


SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få poäng på din sömnkvalitet och insikter om hur du kan förbättra den. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri och andning.


PULSE OX-SENSOR
Denna handledsbaserade pulse ox-sensor övervakar blodets syremättnad för att stödja avancerad sömnövervakning och höjdacklimatisering.


MENSREGISTRERING
Använd Garmin Connect-appen för att följa din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning och ännu mer. Du kan till och med se och logga information på handleden med funktionerna för kvinnors hälsa.


INTENSIVA MINUTER
Funktionen intensiva minuter talar om när under dagen du tjänat in dem och under vilken aktivitet.


STRESSÖVERVAKNING
Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när din smartwatch upptäcker att du känner dig stressad.


HEALTH SNAPSHOT™
Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.


STÖD FÖR GNSS MED FLERA BAND
Få åtkomst till flera globala satellitnavigeringssystem och få åtkomst till flera frekvenser som skickas av navigeringssatelliter för bättre noggrannhet i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte når in – vilket ger dig överlägsen noggrannhet för hur långt och hur snabbt du har sprungit – även i krävande miljöer.


TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY
Slipp stå i kö till kassan med Garmin Pay kontaktlösa betalningar för deltagande leverantörer.


SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är hopparad med en smartphone från Apple® eller Android™. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android-telefon.


SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din löparklocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för hjälp och händelsedetektering din plats till nödsituationskontakterna. Händelsedetektering är aktiverad som standard endast för vissa aktivitetsprofiler.


LIVETRACK
Använd LiveTrack så att vänner och familj kan följa din plats i realtid och till och med se hela din förplanerade rutt. Du kan vara säker på att dina nära och kära vet exakt var du springer.


GARMIN CONNECT-APPEN
Se din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla mot vänner, registrera dig för utmaningar få utmärkelser med mera, allt i en kostnadsfri app utan abonnemang.


CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ-appen har hämtats till din kompatibla smartphone.
Tuotenumero:
A152778 222ONESIZE
|
P164-9228
|
164-9228
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: 010-02641-32
Tavarantoimittajan tuotenimike: Forerunner 255S Music
Tavarantoimittajan värinimike: Black
Vesisuojaus: 5 ATM
Optinen sykemittari: Kyllä
GPS: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Korkeusmittari: Kyllä
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Koko: OneSize
Paino: 39 g
Mitat (P x L x K): 41 x 41 x 12,4 mm
Akunkesto: 360 h
Garmin
Arvostelut
(38)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!