Women's Adv Charge Sport Top - ID: A106188

CraftWomen's Adv Charge Sport Top

Size guide More info

More about Women's Adv Charge Sport Top from Craft

Women's Adv Charge Sport Top from Craft is an undergarment for women that is suitable for running.
 • Highly functional polyester and elastane jersey
 • Light support
 • Elastic at bottom for optimal support and fit
 • Elastic straps at back
 • Lined front to avoid see through
 • Tight fit
 • Fabric: 78% Polyester, 22% Elastane. Lining: 88% Polyester, 12% Elastane
Specifications for Women's Adv Charge Sport Top:
Material: Polyester
Clothing for running, bike and cross-country skiing. Swedish Craft is a producer of high quality functional sports apparel at reasonable prices. Founder Anders Bengtsson started out with making clothes that wicks away moisture - for a perfect microclimate.

More from Craft

Show all Underwear

 • Environment info

  Blank

  "När vi får tillbaka underkläder som är 25 år och de ser nästan nya ut känns det som vi lyckats. Det är ett stort socialt ansvar att göra produkter som håller."


  Jonas Petersson, VD, Craft

  Miljö: Jobbar med kemisk lista mot REACH. Har slutat med silverjonsbehandlingar och antiluktbehandlingar efter debatterna som varit kring det. 

  Återvinning: Vissa plagg är tillverkade av återvunnen polyester, och diskussion pågår om att göra det på fler kläder och att kunna komma igång med återvinning av de egna produkterna. Tillverkar kläder i polyester för att det är hållbart och resurseffektivt i ett längre perspektiv.

  Djur: Merinoullen är mulseing-fri och dunet certifierat inte från levandeplockade höns. 

  Etik: Har lokala kontor i vissa av de länder där produktionen ligger och samarbetar lokalt för bra arbetsvillkor och löner. Vill utveckla tillverkningsindustrin och utbilda för att driva den industriella utvecklingen framåt i länderna där plaggen tillverkas. 
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Close!