Uutiskirjeemme tilaajaetuna saat 5 € alennusta vähintään 100 € tilauksesta! Tilaa tästä.

Thule
Thulen tuotteilla voit kuljettaa sinulle tärkeitä varusteita turvallisesti, helposti ja tyylikkäästi. Ne vapauttavat sinut nauttimaan aktiivisesta elämästä. Me uskomme aktiiviseen elämään – niin kaupungissa kuin luonnon helmassakin.
324 osumaa
Chariot Cross1 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross1 ALASKA
Outnorth Price
price799 €
VeloCompact 3 Bikes Thule
Thule
VeloCompact 3 Bikes
Outnorth Price
price599 €
Compression Packing Cube Small White Thule
Thule
Compression Packing Cube Small White
price17,90 €
Enroute Backpack 21L Black Thule
Thule
Enroute Backpack 21L Black
price86,90 €
Landmark 60L Women's Dark Bordeaux Thule
Thule
Landmark 60L Women's Dark Bordeaux
price194,90 €
Vital Bike Hydration 8L Black Thule
Thule
Vital Bike Hydration 8L Black
-40%
OUTLET
discounted price84,90 €original price141,90 €
Levelers Thule
Thule
Levelers
price52,90 €
Thru Axle Shimano (M12x1.5) Thule
Thule
Thru Axle Shimano (M12x1.5)
price70,90 €
2
Chariot Cross2 ALASKA Thule
Thule
Chariot Cross2 ALASKA
Outnorth Price
price939 €
Thule Chasm Wheeled Carry On Duffel 55 cm Pond Green Thule
Thule
Chasm Wheeled Carry On Duffel 55 cm Pond Green
price265,90 €
Thule AllTrail 25L Pond Thule
Thule
AllTrail 25L Pond
-20%
discounted price105,90 €original price132,90 €
Thule AllTrail Hydration 16L Black Thule
Thule
AllTrail Hydration 16L Black
price123,90 €
Thule AllTrail Hydration 16L Faded Khaki Thule
Thule
AllTrail Hydration 16L Faded Khaki
price123,90 €
Thule AllTrail 18L Black Thule
Thule
AllTrail 18L Black
price79,90 €
Thule AllTrail 25L Black Thule
Thule
AllTrail 25L Black
price132,90 €
Thule SkiClick Bag Black Thule
Thule
SkiClick Bag Black
price31,90 €
Thule AllTrail Hydration 10L Faded Khaki Thule
Thule
AllTrail Hydration 10L Faded Khaki
price105,90 €
Thule AllTrail Hydration 16L Pond Thule
Thule
AllTrail Hydration 16L Pond
price123,90 €
Thule AllTrail Hydration 10L Black Thule
Thule
AllTrail Hydration 10L Black
price105,90 €
Thule AllTrail Hydration 22L Pond Thule
Thule
AllTrail Hydration 22L Pond
price141,90 €
Thule AllTrail Hydration 22L Faded Khaki Thule
Thule
AllTrail Hydration 22L Faded Khaki
price141,90 €
Thule Chasm 70L Golden Thule
Thule
Chasm 70L Golden
price158,90 €
Thule Chasm Wheeled Carry On Duffel 55 cm Black Thule
Thule
Chasm Wheeled Carry On Duffel 55 cm Black
price265,90 €
Thule Chasm 90L Black Thule
Thule
Chasm 90L Black
price167,90 €

Thule hjälper dig att transportera allt som är viktigt för dig på ett enkelt och säkert sätt, utan att tumma på stil och design. Thule är ett varumärke för alla som älskar att leva ett aktivt liv – oavsett om du bor i stadsmiljö eller ute i naturen. Ett mer aktivt liv leder till bättre hälsa, bättre humör och mer respekt för ens omgivning. Produkter från Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Produkter från Thule för aktiva personer

Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Thule som gör det lättare att ta med sig det som är viktigt för aktiva personer. Vi har bland annat följande produkter från Thule:

  • Cykelhållare
  • Skidräcken
  • Barnvagnar för jogging och längdskidåkning
  • Cykelvagnar
  • Ryggsäckar

Alla Thules produkter har kvalitet och design som gemensamma nämnare. Lever du ett aktivt liv och letar efter en snygg ryggsäck eller ett säkert sätt att fästa din sportutrustning på bilen är Thule rätt varumärke för dig.

Ta med cykeln på semestern med en cykelhållare Thule

Vill du utforska vildmarken på cykel men bor mitt i stan? Med en praktisk från Thule kan du ta med din och familjens cyklar när ni åker ut till sommarstugan eller ut till närmsta skogsområde. I Thules sortiment finns cykelhållare för allt från två upp till fyra cyklar så att barnfamiljer kan ta med alla cyklar på sina äventyr i det vilda.

Även du som har en cykel som är svår att fästa på traditionella cykelhållare, som fatbikes, BMX cyklar, damcyklar eller downhillcyklar, kan hitta en hållare som passar. Fäst cykelhållaren baktill på bil, släp eller husbil och ta med cyklarna på semestern, enkelt och säkert.

Skidräcken och surfbrädehållare till bilen

Större utrustning som surfbrädor och skidor är ofta bäst att transportera på bilens tak. Thules biltillbehör gör det lättare att ta med sig allt som behövs på skidresan eller bilresan ner till stränderna i södra Europa. Här hittar du till exempel slimmade skidhållare som håller upp till sex par skidor eller tre . Här finns även vadderade surfbrädehållare som möjliggör skonsam transport av surfbrädor.

Cykeltillbehör av högsta kvalitet

Är cykeln ditt primära fordon kan det vara praktiskt att köpa tillbehör som gör ditt aktiva liv enklare och mer praktiskt. Våra vattentäta och rymliga cykelväskor ger dig möjligheten att transportera allt från matvaror till jobbdatorn på sidan av cykeln. Fäst din smartphone på styret och använd mobilen som GPS med . Har du barn som vill följa med på cykelturen? I vårt sortiment finns allt för aktiva föräldrar.

Aktiv med barn? Thule har allt du behöver

Oavsett om du vill ta med småbarn på cykeln eller i en cykelvagn kan du hitta högkvalitativa alternativ från Thule. De många alternativen inkluderar bland annat säkra och bekväma sitsar för barnen som monteras baktill på cykeln samt cykelvagnar. Thules vagnar fästes enkelt på cykeln men går lika bra att använda för jogging, promenader eller längdskidåkning, med rätt tillbehör.

Är du väldigt aktiv och är ofta ute och motionerar är en barnvagn som passar din livsstil en riktigt bra investering. Många av Thules barnvagnar har justerbar fjädring, handbroms för extra säkerhet samt förvaringsmöjligheter så att du kan ta med skötväska eller varor från matbutiken i vagnen.

Snygga och praktiska ryggsäckar från Thule

Som en aktiv person vet du hur viktigt det är att ha en bra . Ryggsäcken du tar med på dina äventyr i det vilda behöver vara rymlig, slitstark och framförallt bekväm. Men du vill förmodligen också att din ryggsäck är snygg och passar din personliga stil. I Thules sortiment hittar du ett stort utbud av riktigt snygga ryggsäckar i varierande storlekar.

Här finns till och med ryggsäckar för dig som vill ta med dig dator, headset, och objektiv. Välj mellan mindre dagsryggsäckar med plats för jobbdatorn till extremt rymliga modeller som kan hålla en hel veckas packning. Här kan du hitta ryggsäckar för dagligt bruk, väskor för DSLR-kameror och modeller som kan ersätta när du är ute och reser.

Thule – För ett aktivt liv

Med Thule blir ditt aktiva liv både enklare och snyggare. Ta med dig cykeln eller hela familjens skidor på bilresan, packa för weekendresan i en snygg ryggsäck eller ersätt barnvagnen med en cykelvagn. Thule ger dig som lever ett aktivt liv praktiska lösningar till traditionella alternativ. Och allt detta utan att tumma på designen.

Vatten- och vintersportentusiaster, aktiva föräldrar eller du som hellre tar cykeln än bilen kan alla hitta det som behövs i vårt sortiment av Thule produkter. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut med högkvalitativa och snygga produkter.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Uutiskirjeemme tilaajaetuna saat 5 € alennusta vähintään 100 € tilauksesta!