Uutiskirjeemme tilaajaetuna saat 5 € alennusta vähintään 100 € tilauksesta! Tilaa tästä.

Laukkuja tarvitaan moniin toimintoihin, ehkä matkustat, retkeilet tai tarvitset tietokonelaukun jokapäiväiseen käyttöön? Meiltä Outnorthilta löydät laajan valikoiman erilaisia laukkuja, kuten matkalaukkuja, duffelilaukkuja, olkalaukkuja, tietokonelaukkuja, vyötärölaukkuja, kylmälaukkuja, pyörälaukkuja ja suksikoteloita. Käytä alaluokkia ja suodattimia löytääksesi täydellisen laukun seuraavaan seikkailuusi.

Matkalaukut
1205 osumaa
Dry Bag 25 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 25 L Green
-42%
OUTLET
discounted price13,90 €original price23,90 €
Corker 20L True Black Haglöfs
Haglöfs
Corker 20L True Black
Outnorth Price
price79 €
Dry Bag 15 L Red Sydvang
Sydvang
Dry Bag 15 L Red
-42%
OUTLET
discounted price10,90 €original price18,90 €
Dry Bag 10 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 10 L Green
-41%
OUTLET
discounted price9,90 €original price16,90 €
Kånken Toiletry Bag Frost Green Fjällräven
Fjällräven
Kånken Toiletry Bag Frost Green
-16%
discounted price51,90 €original price61,90 €
Fjällräven Kånken Hip Pack Black Fjällräven
Fjällräven
Kånken Hip Pack Black
-16%
Uutuus
discounted price51,90 €original price61,90 €
13
Dry Bag 15 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 15 L Green
-42%
OUTLET
discounted price10,90 €original price18,90 €
Fjällräven Ulvö 30 Black Fjällräven
Fjällräven
Ulvö 30 Black
-15%
Uutuus
discounted price141,90 €original price167,90 €
Cooler Bag G4 12 L Sunflower Urberg
Urberg
Cooler Bag G4 12 L Sunflower
-53%
discounted price7,90 €original price16,90 €
Pocket Black Fjällräven
Fjällräven
Pocket Black
-16%
discounted price36,90 €original price43,90 €
2
Fjällräven Kånken Hip Pack Ochre Fjällräven
Fjällräven
Kånken Hip Pack Ochre
-16%
Uutuus
discounted price51,90 €original price61,90 €
13
Waterproof Backpack Black beauty Urberg
Urberg
Waterproof Backpack Black beauty
-50%
OUTLET
discounted price34,90 €original price69,90 €
Fjällräven Ulvö Rolltop 30 Red Gold Fjällräven
Fjällräven
Ulvö Rolltop 30 Red Gold
-15%
Uutuus
discounted price149,90 €original price176,90 €
Lava 50 Sand Haglöfs
Haglöfs
Lava 50 Sand
price108,90 €
2
Fjällräven Kånken Outlong Black Fjällräven
Fjällräven
Kånken Outlong Black
-15%
Uutuus
discounted price152,90 €original price179,90 €
1
Packing Bag Set G5 Multi Color Urberg
Urberg
Packing Bag Set G5 Multi Color
price14,90 €
Compression Bag S Black Urberg
Urberg
Compression Bag S Black
price14,90 €
Totepack No. 1 Black Fjällräven
Fjällräven
Totepack No. 1 Black
-16%
discounted price119,90 €original price141,90 €
Fjällräven Räven 20 Black Fjällräven
Fjällräven
Räven 20 Black
-16%
Uutuus
discounted price96,90 €original price114,90 €
2
Base Camp Duffel - M SUMMIT NAVY/TNF BLACK The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - M SUMMIT NAVY/TNF BLACK
price145,90 €
2
Active Belt With Bottle BLACK/BLACK Salomon
Salomon
Active Belt With Bottle BLACK/BLACK
-27%
discounted price21,90 €original price29,90 €
Foldsack No. 1 Black Fjällräven
Fjällräven
Foldsack No. 1 Black
-15%
discounted price112,90 €original price132,90 €
Fjällräven Kånken Hip Pack Pastel Lavender Fjällräven
Fjällräven
Kånken Hip Pack Pastel Lavender
-16%
Uutuus
discounted price51,90 €original price61,90 €
13
Cooler Backpack 20L Deep Forest Arctic Tern
Arctic Tern
Cooler Backpack 20L Deep Forest
Uutuus
price24,90 €

Väskor

Hos Outnorth förstår vi hur viktigt det är med hållbara produkter under outdoor aktiviteter. Därför har vi samlat ett brett sortiment av slitstarka väskor för alla möjliga aktiviteter och situationer. Här kan du hitta en väska för alla behov i mängder av olika modeller och storlekar.

Vi har väskor som skyddar din utrustning, gör det lätt att ta med sig allt du behöver på campingresan och med plats för elektronik och dator. Här finns även ett välsorterat utbud av och . Våra produkter kommer från välkända varumärken och är av högsta kvalitet, så att du får en slitstark och hållbar väska, oavsett vilken typ av aktivitet du behöver din väska till.

Resväskor och dufflar

Ska du ut och resa och behöver en större väska? I vårt utbud av resväskor och dufflar kan du hitta både stora och medelstora modeller, som passar alla möjliga behov. Vi har dufflar som passar perfekt för weekendresor.

Här finns även stora resväskor för långa jorden-runt resor. Ska du åka på en lång semester i Sydostasien eller spendera en månad i Afrika? Våra stora resväskor är perfekta för just denna typ av långa resor. Vi har självklart även mindre resväskor för dig som åker på kortare resor.

Väskor som skyddar din elektronik

Har du alltid med dig datorn för att kunna jobba när och var som helst? Våra datorväskor är designade för att skydda din dator från stötar och erbjuda gott om utrymme för annan elektronik och viktiga föremål som du behöver ha med dig för att kunna jobba på kaféer, bibliotek eller co-working spaces. Med rätt datorväska kan ditt distansarbete bli en mycket smidigare upplevelse.

För fotografer har vi även ett stort utbud av kameraväskor i olika storlekar. Både professionella fotografer och du som fotar som hobby kan hitta en kameraväska som rymmer allt du behöver. Väskorna skyddar din utrustning och gör det lättare att ta med flera linser och och objektiv.

Väskor för cyklister

För cyklister har vi ett välsorterat utbud av cykelväskor som gör det smidigare att ta med sig både sportutrustning och matvaror. Cykelväskorna kan monteras på sidan av cykeln och erbjuder ett mer praktiskt alternativ till en vanlig . Perfekt för dig som cyklar till jobbet eller åker på långa cykelturer på helgerna. Cykelväskorna finns i både mindre och större modeller, så att du kan välja en väska som uppfyller just dina behov.

Praktiska midjeväskor för vandring och utflykt

En midjeväska är en praktisk lösning för dig som vill ha lite mer utrymme att bära med dig saker. Till skillnad från axelväskor och backpacks är midjeväskor mindre och smidigare att använda i vardagen eller när du är ute på långa promenader.

Midjeväskor kan även användas som en modeaccessoar och de många snygga alternativen i vårt sortiment kan komplettera din outfit samtidigt som du får en extra ficka där du kan förvara mobil, plånbok, handkräm eller andra mindre föremål. Den smarta designen gör även att du väldigt enkelt kommer åt väskans innehåll utan ansträngning.

Väskor som gör skidresan bekvämare

Letar du efter en smidig väska till pjäxorna eller ett skidfodral med praktisk axelrem kan du även hitta det här hos Outnorth. I vårt utbud av snygga och praktiska finns gott om alternativ så att du kan hitta en modell som både passa dina behov och din stil. Skidfodralen är slitstarka och gör det enklare att bära med sig skidorna från stugan till liften och med en smart pjäxbag får du både plats för pjäxorna och vattenflaskan eller lite snacks att äta under dagen.

Högkvalitets-väskor från ledande varumärken

Hos Outnorth har vi ett sortiment som är fokuserat på kvalitet och slitstarka material. Vi vet att outdoor-fantaster behöver produkter som håller länge och tål extra slitage. Därför kommer våra väskor från ledande varumärken och är av högsta kvalitet. Här hittar du väskor från märken som:

Med gott om valmöjligheter inom alla kategorier kan du hitta precis den modell du vill ha i en snygg färg i rätt storlek. Oavsett vilken väska du väljer kan du vara säker på att du får en slitstark produkt som är perfekt att ha med på dina outdoor-äventyr eller som en praktisk förvaringslösning under vardagen.

Hitta väskor för alla behov hos Outnorth

Våra väskor är gjorda av högkvalitativa material som är hållbara och designade för att klara även de tuffaste förhållandena. De är rymliga, bekväma att bära hjälper dig att förvara din utrustning på ett organiserat och lättillgängligt sätt.

Oavsett om du letar efter en mindre ryggsäck för dagsutflykter, en duffel bag för weekendresor eller en datorväska med plats för gymkläderna så har vi det du behöver.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Uutiskirjeemme tilaajaetuna saat 5 € alennusta vähintään 100 € tilauksesta!