Abonner på vårt nyhetsbrev og få 50,- rabatt når du handler for minst 1 000,-.  Abonner på vårt nyhetsbrev her.

Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

Klimakompensert frakt

Bags are needed for many activities, are you perhaps traveling, camping or do you need a computer bag for everyday use? With us at Outnorth you will find a wide range of different bags such as suitcases, duffels, shoulder bags, computer bags, waist bags, cooler bags, bicycle bags and ski cases. Use the subcategories and filtering to find the perfect bag for your next adventure.

Kofferter
1163 produkter
Dry Bag 10 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 10 L Green
-45%
OUTLET
discounted price99,-original price179,-
Base Camp Duffel - L SUMMIT NAVY/TNF BLACK The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - L SUMMIT NAVY/TNF BLACK
price1 799,-
1
Rolltop Rucksack W3 Black Rains
Rains
Rolltop Rucksack W3 Black
price999,-
1
Dry Bag 25 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 25 L Green
-40%
OUTLET
discounted price149,-original price249,-
Compression Cube Set White Thule
Thule
Compression Cube Set White
price479,-
Alu Trolley S Amber Glow Arctic Tern
Arctic Tern
Alu Trolley S Amber Glow
-50%
OUTLET
discounted price1 489,-original price2 989,-
Compression Packing Cube Medium White Thule
Thule
Compression Packing Cube Medium White
price279,-
Base Camp Duffel - L Tnfblack/Tnfwht The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - L Tnfblack/Tnfwht
price1 799,-
1
Dry Bag 15 L Red Sydvang
Sydvang
Dry Bag 15 L Red
-40%
OUTLET
discounted price119,-original price199,-
Shield Pannier 13L Pair Black Thule
Thule
Shield Pannier 13L Pair Black
Outnorth Price
price864,-
Packing Cubes Set of 3 Black IAMRUNBOX
IAMRUNBOX
Packing Cubes Set of 3 Black
price399,-
Daylite Duffel 45 Black Osprey
Osprey
Daylite Duffel 45 Black
price949,-
Ultralight Packing Cube Set Black Osprey
Osprey
Ultralight Packing Cube Set Black
price499,-
Base Camp Duffel - XXL Sumitgld/Tnfblk The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - XXL Sumitgld/Tnfblk
price2 199,-
360 Lap 25L Silva
Silva
360 Lap 25L
Outnorth Price
price889,-
Wanderthirst 20 Phantom Jack Wolfskin
Jack Wolfskin
Wanderthirst 20 Phantom
-35%
OUTLET
discounted price809,-original price1 249,-
Router Tnf Blk/Tnf Blk The North Face
The North Face
Router Tnf Blk/Tnf Blk
price1 799,-
Hugger Backpack 25L Fogbow Beige
Hugger Backpack 25L Fogbow Beige
price2 199,-
Rolltop Rucksack W3 Green Rains
Rains
Rolltop Rucksack W3 Green
price999,-
1
Compression Packing Cube Small White Thule
Thule
Compression Packing Cube Small White
price199,-
Base Camp Duffel - XXL Tnfblack/Tnfwht The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - XXL Tnfblack/Tnfwht
price2 199,-
Base Camp Duffel - XL Tnfblack/Tnfwht The North Face
The North Face
Base Camp Duffel - XL Tnfblack/Tnfwht
price1 899,-
Dry Bag 15 L Green Sydvang
Sydvang
Dry Bag 15 L Green
-40%
OUTLET
discounted price119,-original price199,-
Rolltop Rucksack W3 Grey Rains
Rains
Rolltop Rucksack W3 Grey
price999,-
1

Väskor

Hos Outnorth förstår vi hur viktigt det är med hållbara produkter under outdoor aktiviteter. Därför har vi samlat ett brett sortiment av slitstarka väskor för alla möjliga aktiviteter och situationer. Här kan du hitta en väska för alla behov i mängder av olika modeller och storlekar.

Vi har väskor som skyddar din utrustning, gör det lätt att ta med sig allt du behöver på campingresan och med plats för elektronik och dator. Här finns även ett välsorterat utbud av och . Våra produkter kommer från välkända varumärken och är av högsta kvalitet, så att du får en slitstark och hållbar väska, oavsett vilken typ av aktivitet du behöver din väska till.

Resväskor och dufflar

Ska du ut och resa och behöver en större väska? I vårt utbud av resväskor och dufflar kan du hitta både stora och medelstora modeller, som passar alla möjliga behov. Vi har dufflar som passar perfekt för weekendresor.

Här finns även stora resväskor för långa jorden-runt resor. Ska du åka på en lång semester i Sydostasien eller spendera en månad i Afrika? Våra stora resväskor är perfekta för just denna typ av långa resor. Vi har självklart även mindre resväskor för dig som åker på kortare resor.

Väskor som skyddar din elektronik

Har du alltid med dig datorn för att kunna jobba när och var som helst? Våra datorväskor är designade för att skydda din dator från stötar och erbjuda gott om utrymme för annan elektronik och viktiga föremål som du behöver ha med dig för att kunna jobba på kaféer, bibliotek eller co-working spaces. Med rätt datorväska kan ditt distansarbete bli en mycket smidigare upplevelse.

För fotografer har vi även ett stort utbud av kameraväskor i olika storlekar. Både professionella fotografer och du som fotar som hobby kan hitta en kameraväska som rymmer allt du behöver. Väskorna skyddar din utrustning och gör det lättare att ta med flera linser och och objektiv.

Väskor för cyklister

För cyklister har vi ett välsorterat utbud av cykelväskor som gör det smidigare att ta med sig både sportutrustning och matvaror. Cykelväskorna kan monteras på sidan av cykeln och erbjuder ett mer praktiskt alternativ till en vanlig . Perfekt för dig som cyklar till jobbet eller åker på långa cykelturer på helgerna. Cykelväskorna finns i både mindre och större modeller, så att du kan välja en väska som uppfyller just dina behov.

Praktiska midjeväskor för vandring och utflykt

En midjeväska är en praktisk lösning för dig som vill ha lite mer utrymme att bära med dig saker. Till skillnad från axelväskor och ryggsekker är midjeväskor mindre och smidigare att använda i vardagen eller när du är ute på långa promenader.

Midjeväskor kan även användas som en modeaccessoar och de många snygga alternativen i vårt sortiment kan komplettera din outfit samtidigt som du får en extra ficka där du kan förvara mobil, plånbok, handkräm eller andra mindre föremål. Den smarta designen gör även att du väldigt enkelt kommer åt väskans innehåll utan ansträngning.

Väskor som gör skidresan bekvämare

Letar du efter en smidig väska till pjäxorna eller ett skidfodral med praktisk axelrem kan du även hitta det här hos Outnorth. I vårt utbud av snygga och praktiska finns gott om alternativ så att du kan hitta en modell som både passa dina behov och din stil. Skidfodralen är slitstarka och gör det enklare att bära med sig skidorna från stugan till liften och med en smart pjäxbag får du både plats för pjäxorna och vattenflaskan eller lite snacks att äta under dagen.

Högkvalitets-väskor från ledande varumärken

Hos Outnorth har vi ett sortiment som är fokuserat på kvalitet och slitstarka material. Vi vet att outdoor-fantaster behöver produkter som håller länge och tål extra slitage. Därför kommer våra väskor från ledande varumärken och är av högsta kvalitet. Här hittar du väskor från märken som:

Med gott om valmöjligheter inom alla kategorier kan du hitta precis den modell du vill ha i en snygg färg i rätt storlek. Oavsett vilken väska du väljer kan du vara säker på att du får en slitstark produkt som är perfekt att ha med på dina outdoor-äventyr eller som en praktisk förvaringslösning under vardagen.

Hitta väskor för alla behov hos Outnorth

Våra väskor är gjorda av högkvalitativa material som är hållbara och designade för att klara även de tuffaste förhållandena. De är rymliga, bekväma att bära hjälper dig att förvara din utrustning på ett organiserat och lättillgängligt sätt.

Oavsett om du letar efter en mindre ryggsäck för dagsutflykter, en duffel bag för weekendresor eller en datorväska med plats för gymkläderna så har vi det du behöver.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. Som velkomsttilbud får du 50,- rabatt når du handler for minst 1 000,-.