Abonner på vårt nyhetsbrev og få 50,- rabatt når du handler for minst 1 000,-.  Abonner på vårt nyhetsbrev her.

Gratis frakt ved kjøp over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

Klimakompensert frakt

Thule
Siden starten i 1942 har Thules mål vært å hjelpe deg med å transportere alt du synes er viktig – både på og til dine eventyr. Thule består av en internasjonal gruppe friluftsentusiaster med en sterk lidenskap for friluftsliv, uansett om det er i byen eller ute i ødemarken. Thule ønsker gi deg friheten til å leve ditt aktive liv fullt ut, uansett hvor du er på vei eller hva du tar med deg.
285 produkter
Compression Packing Cube Medium White Thule
Thule
Compression Packing Cube Medium White
price279,-
Compression Cube Set White Thule
Thule
Compression Cube Set White
price479,-
Shield Pannier 13L Pair Black Thule
Thule
Shield Pannier 13L Pair Black
Outnorth Price
price864,-
Easyfold Xt 2b 13pin Thule
Thule
Easyfold Xt 2b 13pin
Outnorth Price
price8 199,-
Compression Packing Cube Small White Thule
Thule
Compression Packing Cube Small White
price199,-
Euroway G2 2 Bikes 13-pin Black Thule
Thule
Euroway G2 2 Bikes 13-pin Black
Outnorth Price
price4 399,-
Storage Cover Thule
Thule
Storage Cover
Outnorth Price
price849,-
Courier Dog Trailer Kit Thule
Thule
Courier Dog Trailer Kit
price1 099,-
Shield Pannier 25L Pair Blue Thule
Thule
Shield Pannier 25L Pair Blue
Outnorth Price
price1 109,-
Enroute Backpack 21L Pelican/Vetiver Thule
Thule
Enroute Backpack 21L Pelican/Vetiver
price949,-
Shield Pannier 22L Black Thule
Thule
Shield Pannier 22L Black
price1 309,-
Pack 'n Pedal Basket Thule
Thule
Pack 'n Pedal Basket
Outnorth Price
price749,-
SnowPack 6 (6 pair) Thule
Thule
SnowPack 6 (6 pair)
price2 899,-
Axle Mount ezHitch Cup with Quick Release Skewer Thule
Thule
Axle Mount ezHitch Cup with Quick Release Skewer
Outnorth Price
price429,-
VeloCompact 4th Bike Adapter Thule
Thule
VeloCompact 4th Bike Adapter
Outnorth Price
price1 595,-
Shield Pannier 17L Black Thule
Thule
Shield Pannier 17L Black
Outnorth Price
price762,-
SnowPack L Thule
Thule
SnowPack L
price3 199,-
Xpress 2 Bikes Thule
Thule
Xpress 2 Bikes
price1 099,-
Paramount Backpack 24L Timberwolf Beige Thule
Thule
Paramount Backpack 24L Timberwolf Beige
price1 499,-
OutWay Hanging 2 Bikes Thule
Thule
OutWay Hanging 2 Bikes
price4 599,-
SnowPack 4 (4 pair) Thule
Thule
SnowPack 4 (4 pair)
price2 399,-
Axle Mount ezHitch™ Cup Thule
Thule
Axle Mount ezHitch™ Cup
price269,-
Roundtrip Ski Roller 175 cm DARK SLATE Thule
Thule
Roundtrip Ski Roller 175 cm DARK SLATE
price2 699,-
Paramount Commuter Backpack 27L Olivine Thule
Thule
Paramount Commuter Backpack 27L Olivine
price1 849,-

Thule hjälper dig att transportera allt som är viktigt för dig på ett enkelt och säkert sätt, utan att tumma på stil och design. Thule är ett varumärke för alla som älskar att leva ett aktivt liv – oavsett om du bor i stadsmiljö eller ute i naturen. Ett mer aktivt liv leder till bättre hälsa, bättre humör och mer respekt för ens omgivning. Produkter från Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Produkter från Thule för aktiva personer

Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Thule som gör det lättare att ta med sig det som är viktigt för aktiva personer. Vi har bland annat följande produkter från Thule:

  • Cykelhållare
  • Skidräcken
  • Barnvagnar för jogging och längdskidåkning
  • Cykelvagnar
  • Ryggsäckar

Alla Thules produkter har kvalitet och design som gemensamma nämnare. Lever du ett aktivt liv och letar efter en snygg ryggsäck eller ett säkert sätt att fästa din sportutrustning på bilen är Thule rätt varumärke för dig.

Ta med cykeln på semestern med en cykelhållare Thule

Vill du utforska vildmarken på cykel men bor mitt i stan? Med en praktisk från Thule kan du ta med din och familjens cyklar när ni åker ut till sommarstugan eller ut till närmsta skogsområde. I Thules sortiment finns cykelhållare för allt från två upp till fyra cyklar så att barnfamiljer kan ta med alla cyklar på sina äventyr i det vilda.

Även du som har en cykel som är svår att fästa på traditionella cykelhållare, som fatbikes, BMX cyklar, damcyklar eller downhillcyklar, kan hitta en hållare som passar. Fäst cykelhållaren baktill på bil, släp eller husbil och ta med cyklarna på semestern, enkelt och säkert.

Skidräcken och surfbrädehållare till bilen

Större utrustning som surfbrädor och skidor är ofta bäst att transportera på bilens tak. Thules biltillbehör gör det lättare att ta med sig allt som behövs på skidresan eller bilresan ner till stränderna i södra Europa. Här hittar du till exempel slimmade skidhållare som håller upp till sex par skidor eller tre . Här finns även vadderade surfbrädehållare som möjliggör skonsam transport av surfbrädor.

Cykeltillbehör av högsta kvalitet

Är cykeln ditt primära fordon kan det vara praktiskt att köpa tillbehör som gör ditt aktiva liv enklare och mer praktiskt. Våra vattentäta och rymliga cykelväskor ger dig möjligheten att transportera allt från matvaror till jobbdatorn på sidan av cykeln. Fäst din smartphone på styret och använd mobilen som GPS med . Har du barn som vill följa med på cykelturen? I vårt sortiment finns allt för aktiva föräldrar.

Aktiv med barn? Thule har allt du behöver

Oavsett om du vill ta med småbarn på cykeln eller i en cykelvagn kan du hitta högkvalitativa alternativ från Thule. De många alternativen inkluderar bland annat säkra och bekväma sitsar för barnen som monteras baktill på cykeln samt cykelvagnar. Thules vagnar fästes enkelt på cykeln men går lika bra att använda för jogging, promenader eller längdskidåkning, med rätt tillbehör.

Är du väldigt aktiv och är ofta ute och motionerar är en barnvagn som passar din livsstil en riktigt bra investering. Många av Thules barnvagnar har justerbar fjädring, handbroms för extra säkerhet samt förvaringsmöjligheter så att du kan ta med skötväska eller varor från matbutiken i vagnen.

Snygga och praktiska ryggsäckar från Thule

Som en aktiv person vet du hur viktigt det är att ha en bra . Ryggsäcken du tar med på dina äventyr i det vilda behöver vara rymlig, slitstark och framförallt bekväm. Men du vill förmodligen också att din ryggsäck är snygg och passar din personliga stil. I Thules sortiment hittar du ett stort utbud av riktigt snygga ryggsäckar i varierande storlekar.

Här finns till och med ryggsäckar för dig som vill ta med dig dator, headset, och objektiv. Välj mellan mindre dagsryggsäckar med plats för jobbdatorn till extremt rymliga modeller som kan hålla en hel veckas packning. Här kan du hitta ryggsäckar för dagligt bruk, väskor för DSLR-kameror och modeller som kan ersätta när du är ute och reser.

Thule – För ett aktivt liv

Med Thule blir ditt aktiva liv både enklare och snyggare. Ta med dig cykeln eller hela familjens skidor på bilresan, packa för weekendresan i en snygg ryggsäck eller ersätt barnvagnen med en cykelvagn. Thule ger dig som lever ett aktivt liv praktiska lösningar till traditionella alternativ. Och allt detta utan att tumma på designen.

Vatten- och vintersportentusiaster, aktiva föräldrar eller du som hellre tar cykeln än bilen kan alla hitta det som behövs i vårt sortiment av Thule produkter. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut med högkvalitativa och snygga produkter.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. Som velkomsttilbud får du 50,- rabatt når du handler for minst 1 000,-.