The best of Scandinavian Outdoor

International shipping from 7,90€

30-day money back guarantee

Top Scandinavian Brands

Bags are needed for many activities, are you perhaps traveling, camping or do you need a computer bag for everyday use? With us at Outnorth you will find a wide range of different bags such as suitcases, duffels, shoulder bags, computer bags, waist bags, cooler bags, bicycle bags and ski cases. Use the subcategories and filtering to find the perfect bag for your next adventure.

Travel bags
1223 hits
Samsonite Ecodiver Duffle/Wh 55/20 Yellow Samsonite
Samsonite
Ecodiver Duffle/Wh 55/20 Yellow
price€208.90
Tretorn Wings Flexpack Antique White Tretorn
Tretorn
Wings Flexpack Antique White
price€74.90
Urban Assault 24 Black Mystery Ranch
Mystery Ranch
Urban Assault 24 Black
price€229.90
Urban Assault 21 Deep Sea Mystery Ranch
Mystery Ranch
Urban Assault 21 Deep Sea
price€155.90
1
Insulated Lunch Box Bilberry Hydro Flask
Hydro Flask
Insulated Lunch Box Bilberry
price€57.90
Aqua Back 2-pack Icicle VAUDE
VAUDE
Aqua Back 2-pack Icicle
price€169.90
1
Samlaren Kånken No.2 Putty Fjällräven
Fjällräven
Samlaren Kånken No.2 Putty
price€128.90
Rains Rolltop Rucksack W3 Storm Rains
Rains
Rolltop Rucksack W3 Storm
price€109.90
5
Paramount Commuter Backpack 18L Black Thule
Thule
Paramount Commuter Backpack 18L Black
price€111.90
Wings Daypack 006/Antique Whi Tretorn
Tretorn
Wings Daypack 006/Antique Whi
price€89.90
Lava 70 Deep Woods/Rosin Haglöfs
Haglöfs
Lava 70 Deep Woods/Rosin
price€118.90
Backup True Black Haglöfs
Haglöfs
Backup True Black
price€128.90
Enroute Camera Backpack 25L black Thule
Thule
Enroute Camera Backpack 25L black
price€145.90
Corker 20L Deep Woods Haglöfs
Haglöfs
Corker 20L Deep Woods
price€79
Zippered Flat Document Bag M Grey/Black Cocoon
Cocoon
Zippered Flat Document Bag M Grey/Black
price€19.90
Depot 25 Dark Olive Rab
Rab
Depot 25 Dark Olive
price€139.90
Barbour Wax Leather Briefcase Navy Barbour
Barbour
Wax Leather Briefcase Navy
price€238.90
Eagle Creek Orv Trunk 30 Asphalt Black Eagle Creek
Eagle Creek
Orv Trunk 30 Asphalt Black
price€442.90
Eagle Creek Orv Trunk 36 Asphalt Black Eagle Creek
Eagle Creek
Orv Trunk 36 Asphalt Black
price€478.90
Pacsafe Vibe 20 Slate Pacsafe
Pacsafe
Vibe 20 Slate
price€139.90
Aqua Back 2-pack Black VAUDE
VAUDE
Aqua Back 2-pack Black
price€169.90
1
Aqua Back 2-pack Canary VAUDE
VAUDE
Aqua Back 2-pack Canary
price€169.90
1
Aqua Back 2-pack Lava VAUDE
VAUDE
Aqua Back 2-pack Lava
price€169.90
1
Aqua Back Plus 2-pack Black VAUDE
VAUDE
Aqua Back Plus 2-pack Black
price€214.90
1

Väskor

Hos Outnorth förstår vi hur viktigt det är med hållbara produkter under outdoor aktiviteter. Därför har vi samlat ett brett sortiment av slitstarka väskor för alla möjliga aktiviteter och situationer. Här kan du hitta en väska för alla behov i mängder av olika modeller och storlekar.

Vi har väskor som skyddar din utrustning, gör det lätt att ta med sig allt du behöver på campingresan och med plats för elektronik och dator. Här finns även ett välsorterat utbud av och . Våra produkter kommer från välkända varumärken och är av högsta kvalitet, så att du får en slitstark och hållbar väska, oavsett vilken typ av aktivitet du behöver din väska till.

Resväskor och dufflar

Ska du ut och resa och behöver en större väska? I vårt utbud av resväskor och dufflar kan du hitta både stora och medelstora modeller, som passar alla möjliga behov. Vi har dufflar som passar perfekt för weekendresor.

Här finns även stora resväskor för långa jorden-runt resor. Ska du åka på en lång semester i Sydostasien eller spendera en månad i Afrika? Våra stora resväskor är perfekta för just denna typ av långa resor. Vi har självklart även mindre resväskor för dig som åker på kortare resor.

Väskor som skyddar din elektronik

Har du alltid med dig datorn för att kunna jobba när och var som helst? Våra datorväskor är designade för att skydda din dator från stötar och erbjuda gott om utrymme för annan elektronik och viktiga föremål som du behöver ha med dig för att kunna jobba på kaféer, bibliotek eller co-working spaces. Med rätt datorväska kan ditt distansarbete bli en mycket smidigare upplevelse.

För fotografer har vi även ett stort utbud av kameraväskor i olika storlekar. Både professionella fotografer och du som fotar som hobby kan hitta en kameraväska som rymmer allt du behöver. Väskorna skyddar din utrustning och gör det lättare att ta med flera linser och och objektiv.

Väskor för cyklister

För cyklister har vi ett välsorterat utbud av cykelväskor som gör det smidigare att ta med sig både sportutrustning och matvaror. Cykelväskorna kan monteras på sidan av cykeln och erbjuder ett mer praktiskt alternativ till en vanlig . Perfekt för dig som cyklar till jobbet eller åker på långa cykelturer på helgerna. Cykelväskorna finns i både mindre och större modeller, så att du kan välja en väska som uppfyller just dina behov.

Praktiska midjeväskor för vandring och utflykt

En midjeväska är en praktisk lösning för dig som vill ha lite mer utrymme att bära med dig saker. Till skillnad från axelväskor och backpacks är midjeväskor mindre och smidigare att använda i vardagen eller när du är ute på långa promenader.

Midjeväskor kan även användas som en modeaccessoar och de många snygga alternativen i vårt sortiment kan komplettera din outfit samtidigt som du får en extra ficka där du kan förvara mobil, plånbok, handkräm eller andra mindre föremål. Den smarta designen gör även att du väldigt enkelt kommer åt väskans innehåll utan ansträngning.

Väskor som gör skidresan bekvämare

Letar du efter en smidig väska till pjäxorna eller ett skidfodral med praktisk axelrem kan du även hitta det här hos Outnorth. I vårt utbud av snygga och praktiska finns gott om alternativ så att du kan hitta en modell som både passa dina behov och din stil. Skidfodralen är slitstarka och gör det enklare att bära med sig skidorna från stugan till liften och med en smart pjäxbag får du både plats för pjäxorna och vattenflaskan eller lite snacks att äta under dagen.

Högkvalitets-väskor från ledande varumärken

Hos Outnorth har vi ett sortiment som är fokuserat på kvalitet och slitstarka material. Vi vet att outdoor-fantaster behöver produkter som håller länge och tål extra slitage. Därför kommer våra väskor från ledande varumärken och är av högsta kvalitet. Här hittar du väskor från märken som:

Med gott om valmöjligheter inom alla kategorier kan du hitta precis den modell du vill ha i en snygg färg i rätt storlek. Oavsett vilken väska du väljer kan du vara säker på att du får en slitstark produkt som är perfekt att ha med på dina outdoor-äventyr eller som en praktisk förvaringslösning under vardagen.

Hitta väskor för alla behov hos Outnorth

Våra väskor är gjorda av högkvalitativa material som är hållbara och designade för att klara även de tuffaste förhållandena. De är rymliga, bekväma att bära hjälper dig att förvara din utrustning på ett organiserat och lättillgängligt sätt.

Oavsett om du letar efter en mindre ryggsäck för dagsutflykter, en duffel bag för weekendresor eller en datorväska med plats för gymkläderna så har vi det du behöver.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter today and get information regarding products, guides and much more.