The best of Scandinavian Outdoor

International shipping from 7,90€

30-day money back guarantee

Top Scandinavian Brands

Thank you for looking around on our brand new website! If you got any feedback we would love to hear it. Please send us an email at [email protected]

Winter outdoor play in snow, sleet and rain requires proper winter shoes that keep little feet and toes warm. The majority of our winter boots are waterproof, have velcro for easy on and off and a high shaft that doesn't let the snow in. Easily filter by size, price, brand and other desirable characteristics to produce a personal selection.

Kids' Sneakers
287 hits
Kids' Culusuk 2.0 Lila/Pink Superfit
Superfit
Kids' Culusuk 2.0 Lila/Pink
price€119.90
Kids' Ice Boot Midnight Navy Urberg
Urberg
Kids' Ice Boot Midnight Navy
price€59.90
Kids' Childrens Flurry Black, Super Blue Sorel
Sorel
Kids' Childrens Flurry Black, Super Blue
price€82.90
Kids' Kuling Neoprene Pink Tretorn
Tretorn
Kids' Kuling Neoprene Pink
price€59.90
1
Juniors' Expower Warm GORE-TEX velcro Grape/Magenta Viking Footwear
Viking Footwear
Juniors' Expower Warm GORE-TEX velcro Grape/Magenta
price€108.90
Kids' Winter Black Polyver
Polyver
Kids' Winter Black
price€104.90
Kids' Pingla Boot Grey Pax
Pax
Kids' Pingla Boot Grey
price€74.90
Kids' Mars Blue/Light Grey Superfit
Superfit
Kids' Mars Blue/Light Grey
price€94.90
Juniors’ Cober Black Exani
Exani
Juniors’ Cober Black
price€35
Juniors’ Cober Plum Exani
Exani
Juniors’ Cober Plum
price€35
Kids' Vix Petrol/Black Pax
Pax
Kids' Vix Petrol/Black
price€84.90
Kids' Winter Boots Capers Urberg
Urberg
Kids' Winter Boots Capers
price€64.90
Kids' Culusuk 2.0 Blue/Green Superfit
Superfit
Kids' Culusuk 2.0 Blue/Green
price€119.90
1
Kids' Gyllebo Osby GORE-TEX Black Gulliver
Gulliver
Kids' Gyllebo Osby GORE-TEX Black
price€99.90
Kids' Venture Jib GORE-TEX Camel Gulliver
Gulliver
Kids' Venture Jib GORE-TEX Camel
price€99.90
Kids' Risäng Fleece Boot Black Urberg
Urberg
Kids' Risäng Fleece Boot Black
price€49.90
Kids' Lokka Black Leaf
Leaf
Kids' Lokka Black
price€89.90
Kids' Snow Max GORE-TEX Black Superfit
Superfit
Kids' Snow Max GORE-TEX Black
price€89.90
Kids' Vix Red Pax
Pax
Kids' Vix Red
price€84.90
Juniors' Arch Hybrid Jet Black Tretorn
Tretorn
Juniors' Arch Hybrid Jet Black
price€89.90
Kids' Ice Boot Black Beauty/Capers Urberg
Urberg
Kids' Ice Boot Black Beauty/Capers
price€59.90
Kids' Clash Black Pax
Pax
Kids' Clash Black
price€74.90
Kids' Outback Snow Boot 2.0 Waterproof Grey/Black/Red Merrell
Merrell
Kids' Outback Snow Boot 2.0 Waterproof Grey/Black/Red
price€83.90
Kids' Snow Max GORE-TEX Red/Pink Superfit
Superfit
Kids' Snow Max GORE-TEX Red/Pink
price€89.90

Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av snygga, coola, varma och vattentäta vinterskor för barn i alla åldrar. Vi har skor för barn i alla åldrar, från spädbarn till tonåringar. Välj mellan mängder av modeller i olika färger, från några av marknadens ledande varumärken inom vinterskor.

Håll barnen varma under vintern

Med rätt vinterskor kommer ditt barn ha varma och torra fötter hela vintern. Oroa dig inte över kalla tår och blöta strumpor när barnen leker i snön. Köp ett par riktigt bra vinterskor från Outnorth och låt barnen gå på äventyr i snön. Vi har även mössor, vantar och overaller till barn så att du kan köpa allt på samma plats.

Riktigt bra vinterskor som håller barnens fötter varma i snö, slask och regn. Hos oss hittar du modeller som passar både pojkar och flickor, i storlekarna 18 till 40. Köp nya vinterskor till alla syskon hos Outnorth.

Vinterskor för barn från kända varumärken

Hos Outnorth är vi stolta över vårt breda sortiment och detta gäller självklart även våra vinterskor för barn. Här hittar du snygga och slitstarka skor från populära varumärken som till exempel Adidas, Hummel, Pax och Viking Footwear. Välj mellan mängder av modeller i många olika prisklasser. Använd filterfunktionen för att visa vinterskor i den prisklass, det material eller från det märke du är ute efter.

Vattentäta och bekväma vinterstövlar för barn

Våra vinterskor håller små fötter varma, oavsett väder. I både regn, regnblandad snö och snöstorm är det ju viktigt att barnens fötter är torra och varma hela dagen. Lika viktigt är det att barnen inte halkar lika lätt när det är is på trottoaren eller på skolgården. Vinterskor för barn har ofta sulor som hjälper till att förebygga halka och är extra slitstarka för att tåla allt spring, hopp och lek utomhus som är extra kul under vintern.

Vinterstövlar är ett extra bra val om du vill ha riktigt vattentäta skor. Vinterstövlar för barn kan se ut som vanliga gummistövlar men har foder på insidan som skyddar mot vinterkylan. Många modeller har även skosnören eller remmar runt skoöppningen för att hålla tätt och förhindra att snö åker ner i stövlarna och gör fötterna blöta.

Välj mellan låga och höga vinterstövlar för barn, från populära märken i olika modeller och färger. Hitta vinterstövlar i barnens favoritfärg eller låt de äldre barnen själva välja den modell som de tycker ser bra ut.

Vilket material är bäst för vinterskor för barn?

Vinterskor för barn finns i en mängd olika material, från enkla gummistövlar med fodring till kombinationer av skinn och syntet. Hos Outnorth hittar du vinterskor för barn i material som bland annat:

  • Syntet
  • Gummi
  • Skinn
  • Nylon
  • Neopren
  • Syntet och gummi
  • Skinn och syntet

Vilket material är bäst och vad bör du tänka på när det kommer till material? Alla material som våra skor är tillverkade av har sina fördelar men den största skillnaden ligger framförallt i utseendet och hur lätta de är att tvätta. Gummistövlar är ofta glansigare och torkas rent med en fuktig trasa medan skinn har en mer exklusiv look och kräver lite mer underhåll.

Varma vinterskor för barn från Outnorth

Oavsett om du letar efter ett par vattentäta vinterstövlar inför barnens första vinter i förskolan eller ett par snyggare vinterskor till de äldre barnen kan du garanterat hitta rätt hos Outnorth. I vårt utbud finns vinterskor i hög kvalitet som håller fötterna varma hela vintern. Många av skorna har dessutom speciellt utformade sulor som hjälper till att förhindra halkolyckor när barnen är ute och springer på snö och is.

Tack vare att de flesta av våra vinterskor för barn är tjockt fodrade håller de tårna varma även när det är riktigt kallt ute och våra vattentäta modeller håller fötterna torra även under lekstunder i regn och slask. Hitta snygga och varma vinterskor till dina barn hos Outnorth och beställ redan idag.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter today and get information regarding products, guides and much more.